Meeloopdagen

Bekijk hier de mogelijkheden qua meeloopdagen.

Wil jij graag prachtige foto’s maken maar lukt het nog net niet helemaal, mis je wat in je foto’s of wil je gewoon graag voor je portfolio wat extra materiaal verzamelen? Je bent bij mij van harte welkom! Vul voor reserveringen even het contactformulier in.
 
Meeloopdagen
 
Bij een meeloopdag gaan we samen 2 of 3 modellen vast leggen en is het de perfecte mogelijkheid om jouw portfolio aan te vullen. Een meeloopdag is zowel privé als in een groep te boeken. 
 
Bij een privé meeloopdag mag je zelf aangeven waar je graag aan zou willen werken. Dan gaan we speciaal bij jouw wensen de modellen en locatie uitkiezen. Zo heb jij alle aandacht en kunnen we de setting er helemaal naar maken dat jij met veel extra informatie en een mooie aanvulling op jouw portfolio naar huis gaat! Bij deze meeloopdag gaan we eerst een half uur voordat de eerste modellen komen even een ronde over de locatie doen, leg ik uit waar ik naar kijk qua locatie, licht, kleur en nemen we nog even de instellingen mee. Vervolgens gaan we de modellen vast leggen en zal ik deze aansturen, wil jij dit nu juist graag leren mag jij ze aansturen en krijg je hierin feedback van mij! Na afloop mag je mij nog 5 foto’s opsturen om hier feedback op te krijgen. Zo haal jij het optimale uit deze meeloopdag.
 
Bij een meeloopdag in een groepje gaan we ook 2/3 modellen vast leggen. Hierbij zal ik de modellen aan sturen. Je kan tijdens het fotograferen natuurlijk al jouw vragen stellen of tussendoor feedback vragen op jouw foto’s.
 
Extra bij te boeken:
  • Van te voren een half uur voordat de eerste modellen komen even een ronde over de locatie doen, hierbij leg ik uit waar ik naar kijk qua locatie, licht, kleur en nemen we nog even de instellingen mee.
  • Na afloop mag je mij 5 foto’s opsturen om hier feedback op te krijgen. 
Denk je nu wauw dit wil ik ook? Vul voor reserveringen het contactformulier in.
 
 

Voor vragen mag ook altijd vrijblijvend het contactformulier ingevuld worden! En wie weet tot snel!